invis er
at udvide dine evner inden for omfattende tandpleje

Din rolle er afgørende for dine patienters langsigtede mundhygiejne. Dette indebærer at tage hensyn til problemer hele munden, herunder malokklussion. Både reparative og ortodontiske resultater kan forbedres med integreret Invisalign-behandling. Faktum er, at 96 % af de adspurgte tandlæger benytter Invisalign-behandling, som en forbyggende reparativ teknik.1

Læs nedenfor udtalelser om best practice for at lære mere om integrere aligners i dine behandlingsplaner.
Best practice
Tandpleje i udvikling
Kliniske cases
Partnerskab
Best practice: Anvendelse af aligners til at forebygge og forhindre mundsygdomme
Indtast din e-mailadresse for at modtage vores best practice 'Diagnostik og behandling af malokklusion', som forklarer, hvordan ortodontisk behandling kan forebygge og forhindre mundsygdomme og forbedre livskvaliteten. 1

Kliniske tilfælde:
Invisalign-behandling og iTero-scanning i praksis

Aligners er ikke kun en effektiv behandling for bidfunktionen, de er ideelle til at tilbyde minimal invasiv behandling, som en del af ortodontistens arbejdsgang. Et korrigeret bid fremmer det ideelle miljø for pålidelige resultater uden behov for at reducere tænderne. Her er andelen af tandlæger, der foretrækker at bruge Invisalign-behandling som en pre-reparativ teknik fremfor at forbedre tænderne operativt:

93%
tandimplantater*
95%
finérs*
82%
kroner*
79%
broer*
84%
kompositter*
Hvis du vil se de måder, hvorpå Invisalign aligners er blevet integreret i behandlingsplaner, nedenfor kan du gennemse vores casestudier og vælge dem, som du gerne vil modtage.
Fordelene ved iTero-scanning og alignerbehandling i komplekse tilfælde
Brugen af alignerbehandling til at løse diskrepans i midterlinjen og trangstilling.
Kombinationen af både alignerbehandling og reparativ behandling tandbehandling
Parodontologisk behandling: Simpel orto-reparativ behandling
Få casestudierne direkte i til din indbakke
Du skal blot vælge, hvilke casestudier, som du er interesserede i at modtage og indtaste dine oplysninger. Så sender vi dem til dig. 

Verdens førende inden for aligner-innovation

Invisalign-behandling tilbyder præcise og pålidelige behandlingsplaner, der bygger et solidt fundament for forbedret parodontal og gingival sundhed,2 samt æstetiske fordele

Ret tænderne 75 % mere forudsigeligt med Invisalign aligners og SmartTrack-materiale**

Vores skræddersyede behandlinger er baseret på viden fra mange års forskning og behandling af mere end 10 millioner patienter***

Ved at arbejde sammen kan vi omdanne og udvide din praksis som en uundværlig partner

Tilbyde en strømlinet patientoplevelse ved hjælp af iTero-scanner

Disclaimer

*Baseret på en undersøgelse af n=106 europæiske Invisalign-udbydere, der er klassificeret som havende indsendt 10 eller flere Invisalign-tilfælde i de seneste 12 måneder [januar 2019-december 2019]. Disse tandlæger blev bedt om at angive, om de "foretrækker at bruge Invisalign clear alignerterapi som en præ-restaurativ teknik til nedenstående procedurer sammenlignet med at præparere tænderne (skære, barbere)" med tandimplantater, finérs, kroner, broer eller kompositter. Inkluderer Invisalign-udbyder tandlæger i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Norden (Sverige, Finland, Norge, Danmark). Data i filen hosAlign Technology, pr. 6. august 2020.

** Sammenlignet med Invisalign-justeringsbøjler, der tidligere var fremstillet af et enkelt lag (EX30) materiale.
***Data på fil hosAlign Technology, 2020.

Referencer

1. Pacheco-Pereira C,BrandelliJ, Flores-Mir C. Patienttilfredshed og ændringer i livskvalitet efterInvisalign-behandling.Am J OrthodDentofacial Orthop. 2018 Jun;153(6):834-41.

2. Patienter behandlet med Invisalign clear aligners har bedre parodontal/gingival sundhed end patienter behandlet med faste apparater.AzaripourAet al. Braces versus Invisalign: gingival parametre og patienttilfredshed under behandlingen: en tværsnitsundersøgelse.BMC OralHealth. 2015:15-60.

3. Wheeler et al. Effekt af aligner-materiale på ortodontisk tandbevægelse. Journal ofAligner Orthodontics, 2017.1(1): 21-27.

Er du klar til at transformere din klinik og patientens oplevelse?  


Kom med os